Nieuw: inloopspreekuur!

In gesprekken met andere ouders en mensen uit mijn omgeving merk ik vaak dat het begrip “kindercoach” niet bekend is. Als ouders dan tegen uitdagingen aanlopen met hun kind weten ze dus ook vaak niet waar ze hulp kunnen vinden. Via scholen wordt vaker meteen naar jeugdhulp instanties doorverwezen, maar dit is niet altijd nodig. Daarnaast kampt de jeugdhulpverlening met lange wachtlijsten waar een kindercoach vaak sneller ruimte heeft in de agenda.

Dit was voor mij de aanleiding om afgelopen zondag 3 september op de jaarmarkt in Meerssen te gaan staan met een kraampje in samenwerking met Kindercoachpraktijk 2.0. Voor de kinderen hadden we allerlei leuke activiteiten die ze konden doen en ouders die meer informatie wilde over kindercoaching of eventuele hulpvragen konden met ons in gesprek gaan. Dit was een zeer geslaagde dag met goede gesprekken en heel veel blije kinderen. 

Om op een laagdrempelige manier in gesprek te raken met ouders die meer willen weten over kindercoaching of vrijblijvend willen kennismaken met mijn praktijk, start ik vanaf komende vrijdag 8 september met een inloopspreekuur in mijn praktijk.

Iedere vrijdag tussen 10:30 uur en 12:00 uur bent u welkom in mijn praktijk op Tussen de Bruggen 45 in Meerssen om vrijblijvend kennis te komen maken en te kijken of ik iets voor uw gezin kan betekenen! Vooraf aanmelden is niet nodig. Mocht het inloopspreekuur onverhoopt niet doorgaan vanwege vakantie of andere omstandigheden zal dit op Facebook te lezen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *